Kampak se poděl tradiční český rohlík …………??

Proč je tak vzácný? Pekaři během posledních dvaceti let přistoupili na tlak trhu a opustili tradiční způsob jeho výroby. Přizpůsobili kvalitu a složení ceně proto „výsledek „ koupíte ve většině obchodů. Takový rohlík je bledý, bez chuti, a po pár hodinách gumový.

Značka KLASA je udělována ministerstvem zemědělství a zaslouží si ji jen nejkvalitnější potravinářské výrobky.

Semilský rohlík patří mezi oceněné KLASA , protože je vyroben tradičním postupem a  původní klasickou recepturou. Má optimální množství oleje a proti běžným rohlíkům 43 g váží semilský 45 g. Poznáte ho pro jeho lesklou zlatavou barvu, lahodnou chuť a příjemnou konzistenci. A hlavně je oblíben  nejen v regionu, ale i na horách pro jeho chuť a  trvanlivost. Semilský rohlík je dobrý  i druhý den a strouhanka z něj je kvalitní a žádaná i velkými výrobci obalovaných předsmažených pokrmů.